Tisztel kozmetikus, Szalontulajdonos!

Kozmetikus ajánló. Tuningolja fel vállalkozását új vendégekkel.

Tisztelt kozmetikus, szalon tulajdonos !

 

Kojsza Katalin vagyok és szeretettel meghívom a kozmetikákat összefoglaló kozmetikuskereső weboldalamra.

Az oldalon a ma aktuális létező kozmetikákat, szépség szalonokat szeretném megjelentetni hiánytalanul átlátható, praktikus, kerületekre bontott módon.

Van néhány weboldal, amely összefoglalja a szépség szakmában dolgozókat, de rengeteg a hiányosság bennük, és az aktualitását vesztett, nem létező weboldalak.

Akiknek már van weboldaluk, ez egy remek lehetőség, hogy szolgáltatásukat könnyebben megtalálják leendő ügyfeleik.

Ha még nincs weboldala, akkor is felkerülhet az oldalra. is, Kérjen személyes találkozót, hogy megbeszéljük a részleteket.  Ezen a telefonszámon bármely nap hívhat,

időpont egyeztetéshez:  06 30 586 37 83

A találkozó alkalmával szeretnék fotókat készíteni üzletéről, és az ott dolgozókról is, ha megengedik, hogy szolgáltatásuk részletes leírásával jelenhessenek meg az oldalon, ezzel még személyesebbé és közvetlenebbé téve az ügyfeleknek a megtalálásukat.

Amennyiben ön hozzájárul weboldala megjelentetéséhez új, kereső optimalizált oldalunkon, weboldala azonnal könnyebben elérhetővé válik.

A szolgáltatás ingyenes már meglévő weboldallal.

Weboldal nélküli kozmetikáknak 1400 ft/hó a szolgáltatás díja, mivel blog típusú oldalon lesznek jelen, naponta frissülő tartalommal, hogy legyen miért visszatérniük az érdeklődőknek.

+ felkerül szolgáltatása egy bőrápolással, szépséggel, egészséggel, biokozmetikumokkal foglalkozó weboldalra is.

Jönnek az ünnepek, tuningolja fel vállalkozását új vendégekkel!

Erre az e-mail címre várom jelentkezését weboldala linkjével, ha még nincs weboldala, akkor pedig időpont egyeztetéshez hívja a 06 30 586 37-83-as telefonszámot!

 

Üdvözlettel: Kojsza Katalin (kozmetikusajanlo@gmail.com)

Ajánló
Kommentek
  1. Én